Jak już masz zamiar kłamac to zmień sobie profil i wtedy pisz że masz te niby 17lat;//
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!
_________________ 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!
14.. wcześniej miałeś 17,24 i teraz nagle zmieniłeś na 14? w podaniu napisałeś też że masz 17..
Imie:Mateusz
Nazwisko:Jaskółowski
Lat: 16
Zamieszkały: Gliwice
Gram na platformie: Steam/Nonsteam
Języki: Angielski
Dodatkowe Umiejętności:
-Znajomość Html NIE
-Znajomość Php NIE
-Grafik NIE
Jestem centralnym no-life, na komputerze siedzę 3/4 dnia.Na cs-centrum jestem od zawsze,więc przyda mi się jakieś zajęcie.Nie mam żadnych dodatkowych umiejętności, ale z forum sobie poradzę
Imie:Karol
Nazwisko:Tucki
Lat:14
Zamieszkały:Wasylów
Gram na platformie: Steam/Nonsteam
Języki: Angielski, Rosyjski
Dodatkowe Umiejętności: -Znajomość Html Tak
-Znajomość Php Średnio
-Grafik Coś tam umiem
P.S. Obojętnie jaki dział
_________________ Admin FFA Admin DR
Sponsor
Dolaczyl: Dawno, Dawno Temu ...
Skad:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum